Dekorasyonda Alacalı Modası

blog-img

Dekorasyonda Alacalı Modası

Boya ve dekorasyonda trendleri takip ederek, müşterilerimizin beklentileri ve ihtiyaçları doğrultusunda hizmet sunuyoruz. Son dönemin en sevilen duvar boyası renk uygulamalarından birini alacalı renkler oluşturmaktadır. Zira eskitilmiş dokulu yapı malzemeleri ve mobilya dekorasyonları yeniden vitrinlere çıkmaktadır. Tasarımda sıklıkla tercih edilen bir model olarak alacalı renklerle eskitilmiş görünüm daha da belirgin hale gelmektedir. Yenilikçi ve sıra dışı görünümle şık bir hava estiren alacalı renkler “eklektik” bir tasarım elde edilmesini sağlamaktadır.

Çarpıcı görünümüyle gri ve alacalı duvar boyası uygulamaları evin eski havasını tamamen değiştirmektedir. Renk seçiminin yanı sıra duvar boyasının uygulanmasındaki başarı da dekorasyondaki istenen havanın oluşumuna direkt tesir etmektedir. Firmamız boya kalitesinden taviz vermemekte ve kaliteli uygulama malzemeleri kullanarak hızlı bir şekilde boya ve dekorasyon hizmeti sunmaktadır. Kaliteli işçilik ise olmazsa olmazlarımız arasındadır.

Dekorasyonda alacalı modasının yanı sıra uyumlu renk seçimi de dekorasyon tercihleri konusunda önemli bir unsurdur. Boyanacak odanın genel karakteri, renk seçiminde en büyük rolü oynar. Her oda kendine ait özelliklere ve öneme sahiptir. Kişisel ve özel ayrıntılar bu konuda etkendir. Örnek verilecek olursa “minimal” tarzdaki bir oturma odası yalın ve sakin renklerin tercih edilmesi gereken mekanlardır. Öte yandan gösterişli, şık ve klasik bir salona sahip olan müşterilerimize göz alıcı ve daha parlak renkler öneriyoruz. Diğer bir örneğimizde ise avizesiyle klasik bir hava estiren ancak çağdaş ve minimal bir tasarımda olan mekanlar için beyaz renk üç cepheye uygulayabiliriz. Dördüncü cephede ise sakin bir yeşil tonu ile tamamen fark yaratan bir tasarım sunabilmekteyiz.